Strategie & advies

Eerst denken, dan doen! Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw ambities? Wanneer bent u tevreden? Succesvolle communicatie begint bij het uitstippelen van de juiste strategie. Over de horizon heen kijken en duidelijk vaststellen welke eindbestemming de vlucht heeft.

Als strategische sparringpartner verdiepen onze eigenzinnige reclamevogels zich in uw organisatie en branche. We denken kritisch mee en leggen een stevig fundament voor het realiseren van uw doelstellingen.

We sparren graag met u over:

  • Marketing-communicatie (online en offline)
  • Positionering
  • Merkenbeleid
  • Social media

Die succesvolle strategie stippelen we graag samen met u uit. We bundelen onze krachten. Na een uitgebreide intake, waarin we onze kennis delen, werken we de strategie uit.
Een strategie die staat als een huis.

Concept & Grafisch ontwerp

Wij vertalen strategische keuzes in onderscheidende en effectieve concepten. Creatieve communicatie-oplossingen worden alleen hoogvliegers als ze vanuit een eenduidig concept zijn ontwikkeld. In tekst en beeld herkenbaar voor de doelgroep. Alleen dan is het spreekwoordelijke gouden ei gelegd.

Onze reclamevogels werken deze concepten met speels gemak uit tot ontwerpen voor de meest uiteenlopende middelen. Online en offline. Altijd creatief onderscheidend en opvallend. Elke boodschap wordt gevormd tot iets unieks. Dat is onze passie en noemen wij Factor Ei! Typisch FennArt.

Logo & Huisstijl

Bent u juist op zoek naar een logo of huisstijl die uw organisatie een eigen gezicht geeft? Of twijfelt u over uw uitstraling en denkt u aan een restyling? Dat is precies waar de harten van onze reclamevogels sneller van gaan kloppen. Schroom niet, wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om een nieuw merk of een merk dat toe is aan rebranding. Een sterk merk begint bij een herkenbaar logo. Een visuele identiteit die ergens voor staat. Die persoonlijk is en opgebouwd vanuit uw eigen kernwaarden. Het DNA van uw organisatie. En in één oogopslag iets vertelt over uw organisatie. Toepasbaar op alle uitingen, veelzijdig en tijdloos is. 

Webdesign & Realisatie

Uw website is het online visitekaartje van uw organisatie. Om effect te sorteren, moet een website aan een aantal minimale eisen voldoen: hij moet perfect vindbaar zijn in Google, leesbaar op tablet, laptop en mobiele telefoon en eenvoudig te onderhouden zijn. Een website moet echter ook visueel aantrekkelijk zijn en uitnodigen om verder te ‘klikken’. Het oog wil tenslotte ook wat.

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites en webshops aan de hand van de nieuwste technieken. Alle informatie is in een paar klikken bereikbaar. Dat is wel zo praktisch voor uw doelgroep. Kortom, goed vindbaar, ‘responsive’, eigentijds en vooral effectief!

(SEO) Copywriting

We pakken graag de pen. Schrijven bij elke uiting een passende tekst. Een goede tekst dient een doel en zet aan tot actie. Leest lekker weg, raakt de beoogde doelgroep. Een vak apart, waar we u graag bij helpen.

SEO

Altijd goed vindbaar zijn is de basis van uw online succes. Als u SEO op de juiste manier inzet, dan kunt u bouwen aan een stevige toppositie in de zoekmachines. Onze specialisten maken dat mogelijk.

 

Online Marketing

Wilt u online meer resultaat? Opvallen? En altijd goed vindbaar zijn? Door het inzetten van online marketing kunt u uw organisatie laten groeien. Naar een hoger niveau brengen. Daar helpen we u graag bij. Onze reclamevogels maken u wegwijs in de digitale wereld. Samen broeden we op een creatief en doeltreffend concept waarmee u uw concurrentie een stap voor blijft.

Het is van belang dat u weet hoe u online kunt aansluiten bij de behoeften van uw doelgroep. Dat u weet wat er speelt en wat de kansen en mogelijkheden zijn. Zodat u niet achterop raakt, maar op kop blijft lopen. Door uw kansen optimaal te benutten.

E-mailmarketing

Een e-mailnieuwsbrief is een goedkope en effectieve manier om contact te onderhouden met uw klanten. Wij helpen u graag met het opzetten, uitvoeren, onderhouden en analyseren van uw e-mailmarketing. 

Adverteren op Google (SEA)

Voor uw online advertentiecampagne op Google bent u bij ons aan het juiste adres.

Social media

is een perfecte manier om persoonlijker in contact te komen met uw doelgroep. Als u op de juiste manier gebruik maakt van social media dan vergroot het uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. 

Fotografie, illustraties & infographics

Beelden zeggen meer dan woorden.
Het is de enige taal die overal ter wereld wordt begrepen. Onze reclamevogels van diverse pluimage vertalen concepten met speels gemak naar de meest uiteenlopende middelen. Altijd creatief en origineel. Daarbij is fotografie, video en illustratie niet weg te denken. Het ondersteunt de boodschap en zorgt ervoor dat u opvalt.

Fotografie • Illustraties • Video • Luchtopnames • Meercamera registratie • Animatie • Infographics